Opbergers voor mappen

07 Nov Door Hetkantoorthuis.nl

De beste en slechtste opbergers voor mappen | Waar moet u op letten bij het kiezen?

Kent u de beste en slechtste map-organizers? Zo niet, dan is deze blog iets voor jou! In dit bericht bespreken we de verschillende soorten map organisatoren en waar u op moet letten bij het kiezen van een opberger. We zullen ook onze keuzes voor de beste en slechtste mappen delen, gebaseerd op onze eigen persoonlijke ervaring. Dus of u nu op zoek bent naar een eenvoudige ordner voor het organiseren van uw bureau of iets uitgebreider en geavanceerder, lees verder voor meer informatie!

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een map organizer?

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw kantoor in te richten? Een map-organizer kan een geweldige oplossing zijn. Ze zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren, dus ze passen bij elke stijl of persoonlijkheid. Je kunt ervoor kiezen om een ​​reeds gemaakte organizer te kopen of je eigen DIY-versie te maken. Er zijn veel verschillende voordelen aan het gebruik van een map-organizer, dus het is het overwegen waard als u er een zoekt! Hier zijn vier van de beste redenen om een ​​map-organizer te kopen:

De beste soorten map-organizers

Als het gaat om bestandsopslag, zijn er verschillende opties beschikbaar. Als je op zoek bent naar een specifiek type organizer, zoals een desktop- of laptophoes, bekijk dan de verschillende soorten voordat je een aankoop doet. De beste mappen-organizers zijn er in verschillende vormen en maten en zijn geschikt voor verschillende bestandsgroottes. Bovendien worden veel organizers geleverd met verdelers of mappen om u te helpen uw bestanden efficiënter te organiseren. Een andere belangrijke factor om te overwegen is de duurzaamheid van de organisator. Zorg ervoor dat het meerdere keren wordt verplaatst en vervangen - mappen en verdelers kunnen na verloop van tijd beschadigd raken.

De 10 slechtste soorten map-organizers

Als het gaat om het kiezen van de beste map-organizer voor uw behoeften, is het belangrijk om te weten waar u op moet letten. Hier zijn de 10 slechtste soorten mappen, en de beste mappen voor hen: - Schuifladen en doorzichtige opbergers zijn het slechtste type opbergers omdat ze moeilijk schoon te houden zijn. - Magnetische strips kunnen gevaarlijk zijn als ze van de metalen verdelers worden getrokken, waardoor ze kunnen scheuren of breken. - Organizers van gaas zijn een ramp in gebieden met veel verkeer waar draden aan al het andere in de lade kunnen blijven haken. - Elastische band organizers houden het gewoon niet vol na verloop van tijd, rekken uiteindelijk uit en worden onbruikbaar. - Beste soorten mappen voor dit type organizer: standaard bestanden van letter formaat met tabbladen bovenaan voor gemakkelijke toegang. - "Stack 'n' Store"-systemen storten in als er te veel zware items worden toegevoegd, waardoor ze praktisch nutteloos zijn als oplossingen voor bestandsopslag 7. 'Pocket-Style'-bestandsmappen vereisen speciale vakken

Veelgestelde vragen

Wat zijn enkele van de beste en slechtste typen map organizers om te gebruiken?

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten map organizers op de markt. Het beste type om te gebruiken is echter een die u helpt uw ​​bureau snel op te ruimen en te ordenen. Zorg ervoor dat u een systeem krijgt waarbij alles automatisch wordt gesorteerd in de respectievelijke categorie, zoals kleding, rekeningen, kinderkunst, enz. Zo hoeft u nooit meer naar iets te zoeken!Een andere goede tip als het gaat om mappen is om mappen in omgekeerde volgorde (achteruit) te archiveren. Dit zorgt alleen maar voor meer chaos en verwarring. Plaats mappen in plaats daarvan in dezelfde richting als uw bureaublad, zodat ze gemakkelijker te vinden en te navigeren zijn.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een organizer voor bestandsmappen?

Het is belangrijk om te kiezen e een organisator van bestanden mappen die veelzijdig en multifunctioneel is en aan uw specifieke behoeften voldoet. Enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden, zijn de soorten bestanden die u het vaakst opslaat (bijv. Foto's, documenten, afdrukken), de capaciteit van de mappen en verdelers voor het ordenen van verschillende soorten bestanden, en vakken of sleuven voor het bewaren van paperclips, pennen , of andere accessoires.

Zijn bepaalde kenmerken belangrijker dan andere bij de aanschaf van een organizer?

Als het gaat om het kiezen van de beste map-organizer, zijn hier een paar functies waarmee u mogelijk rekening wilt houden. - Grootte is een belangrijke factor om te overwegen. Zorg ervoor dat de organizer in uw tas past en gemakkelijk toegankelijk is terwijl u onderweg bent. - Kwaliteit is ook belangrijk - zoek naar materialen zoals ritsen van hoge kwaliteit en hardcover ruggen, zodat je spullen veilig zijn. - Andere functies die u misschien wilt overwegen, zijn: ruimte voor kaarten, notities, bonnen, enz., Gescheiden secties voor verschillende categorieën van archivering (desktop-/laptop bestanden, foto's, enz.) En elastische banden of koorden zodat alles blijft zitten.

Hoe bepaal ik welk type organizer voor mij geschikt is?

Als het gaat om het selecteren van de juiste organizer, kan het moeilijk zijn om te beslissen welk type het beste voor u is. Door echter wat tijd te nemen om na te denken over uw archivering gewoonten, enkele basisvragen over bestandscategorieën en soorten mappen, en door populaire mappen organisatoren te bekijken op basis van verschillende functies en prijzen, zou u een goede beslissing moeten kunnen nemen. Hier zijn enkele mappen-organizers die u misschien wilt bekijken: 1. A5- of brieven mappen: deze mappen zijn perfect voor mensen die veel papierwerk hebben en veel opslagruimte nodig hebben. Ze zijn ook geweldig voor mensen die een fysieke organizer willen, omdat ze gemakkelijk toegang hebben tot alles. 2. Rasterpapier-organizers: als u op zoek bent naar een organizer die u kan helpen uw werk georganiseerd te houden door rasters te gebruiken in plaats van mappen, dan is deze organizer perfect voor u! Het helpt om zowel tijd als ruimte te besparen, omdat u in één oogopslag kunt zien welke bestanden zich in welke categorie bevinden. 3. Ringbanden: Een andere populaire optie is de ringband organizer. Het is perfect voor mensen die veel papier hebben dat ze aan elkaar moeten binden (zoals studieboeken). Het heeft ook secties voor verschillende bestandstypen, zoals documenten, afbeeldingen en ideeën. 4. Notebooks

Conclusie

Als u op zoek bent naar een manier om uw kantoor overzichtelijker en efficiënter te maken, dan is een mappenorganizer de perfecte oplossing. Of u nu op zoek bent naar de beste of de slechtste opbergers voor mappen, wij hebben het voor u! In deze blog bespreken we de verschillende soorten mappen en hun respectievelijke voor- en nadelen. We raden ook de beste en slechtste mappen aan op basis van uw specifieke behoeften. Of je nu net begint met het organiseren van je kantoor of een doorgewinterde professional bent, neem zeker een kijkje op deze blog!